Lej en luksus autocamper i op til 3 uger

Nyd efterårets farver i f.eks. Alsace eller Spanien

Forestil jer at I kører mod Sydtyskland for at besøge die Romantische Strasse. Dér skal I opleve alle de hyggelige middelalderbyer og ikke mindst de flotte bjerglandskaber med spændende borge, og brug al den tid der er skal til for at få det hele med.

I kan også tage til Spanien, spille lidt golf, nyde sydspaniens solkyst eller Ramblaen i Barcelona og spise en gang tapas i hinandens selskab.

Sæt GPS’en på ferie og få op til 3 dejlige uger i en flot og fuldt udstyret autocamper, som blandt andet indeholder dyner, puder, linned, køkkenudstyr, campingbord og -stole samt fri km.

Attraktive priser på rejser i op til 3 uger

CamperWorld har fornøjelsen af at kunne tilbyde Forbrugsforeningens medlemmer en helt speciel pris:

25.995 inkl. startpakke*
25.995 inkl. startpakke*

Rejs afsted i en topmoderne autocamper i op til 3 uger med afgang i september.

(Normalpris kr. 42.895)

23.995 inkl. startpakke*
23.995 inkl. startpakke*

Rejs afsted i en topmoderne autocamper i op til 3 uger med afgang i oktober.

(Normalpris kr. 33.895)

*) Startpakken indeholder: 1 fyldt gasflaske, 2 rl. toiletpapir, væske/tabs til kemisk toilet, udvendig rengøring af camperen og en yderst grundig gennemgang af bilens funktioner inden afrejsen.

Depositum på kr. 7.000, betales ved bestillingen og returneres efter endt rejse når camperen afleveres i samme stand som udleveret.

Bestil i dag

Ved bestillingen af autocamperen på telefon 88 16 90 00, skal I blot fortælle at I er medlem af Forbrugsforeningen og medbringe jeres FBF-kort ved betaling af autocamperen.

logo-og-navn-2-2016-version
Ring og book en autocamper

RING
88 16 90 00

VI HAR DANMARKS BEDSTE LUKSUS AUTOCAMPERE

SE UDVALGET

Husk fortælle at I er medlem af Forbrugsforeningen ved bestilling på telefon!

Autocampermodeller

FERIE INSPIRATION

Få inspiration til autocamper ferie, og oplev eksempelvis festivaler, danmarks eller nordens natur, laksefiskeri i Norge,
vingårde i Frankrig og Toscanas romantik fra autocamperen.

Turen går ad Romantisce Straße til alperne

Er du til storslået natur og romantiske middelalderbyer, så kan vi på det varmeste anbefale en tur sydpå via Romantische Straβe fra Würzburg am Main til Fûssen i Bayern. På turen passerer du det [...]

Golfferie

Lige umiddelbart har Katelonien, Kap Kaliakra og Kolding ikke meget tilfælles, men hvis vi nu tilføjer begreber som wedge, birdie, green og driver, så er der vist ingen tvivl om, hvad der nu skal [...]

Oplev vinruterne i Frankrig

Om du er til festlige, sitrende bobler fra Champagne i nord eller de mere hverdagsagtige dråber fra Languedoc i syd, så er ture rundt i det franske vinland lige noget for dig. Frankrig er det [...]

Få en rundtur i en autocamper

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
0