Autocamper udlejning – som er tilpasset nutiden.

 i AutoCamper, CamperWorld, Ukategoriseret

Autocamper udlejning – som er tilpasset nutiden.

Camper World i Glostrup udlejer nye autocampere, som er udstyret som et moderne hotel værelse.

Tekst: Poul Neergaard Larsen

 

Større rejselyst

Rejselysten er større end nogensinde og mange nye lande er nu også deltagere i den store rejselyst, som vi alle oplever i disse år. Når vi går på gaderne i København myldrer det i dag med alle nationaliteter. Når vi går på gaderne i de fleste større provinsbyer oplever vi det samme. Det har betydet stor turistfremgang i Danmark og det har betydet en stor udvidelse af hotel kapaciteten i Danmark.

Turisterne som besøger Danmark i dag er mere mangfoldige end de var for 20 – 30 år siden. Interessen for at se og opleve andet end traditionelle turist attraktioner er meget større i dag og turisterne, som besøger Danmark, er meget ofte familier med børn, hvor der stilles krav til mange forskellige oplevelser.

Derfor oplever vi også i dag en stor interesse for autocamper turisme, hvor turisten – sammen med sin familie – kan bevæge sig til mangfoldige oplevelser i såvel natur som kultur og ikke mindst samvær med lokale befolkninger, hvor man virkelig oplever det land man besøger.

22 udlejningscampere i 2016 bliver til 50+ i 2017

For at leve op til den standard, som er kravet i dag, hvor der skal konkurreres med mange andre ferieformer, har Camper World – som er en videreførelse af Neergårds Camping – i 2016 indsat 22 nye autocampere i udlejningsflåden, og har til den kommende sæson 2017 foreløbig bestilt 36 fabriksnye autocampere – således at der i 2017 udbydes mere end 50 nye autocampere til udlejning. Det sker fordi interessen for autocamper ferie er større end nogensinde og der er i 2016 sagt nej til mange lejemål.

Camper World lever op til de krav der stilles til autocamper leje i nutiden, hvor turisten – den danske eller udenlandske – forventer en ny ren og fuldt møbleret autocamper – hvor sengene er redt med nye lækre dyner og linned – hvor al service til køkkenet medfølger. Det skal være samme oplevelse som når man flytter ind på et første klasses hotel værelse. Autocamperen er naturligvis udstyret med de mest moderne teknikker og er udstyret med køleskab – fryser – kabinevarme – markise og cykelholder.

Aftaler med de 3 største bookingbureauer

På den store messe i Düsseldorf har Camper World indgået aftaler med tre af de største bookingbureauer – som globalt findes – og som vil booke mange autocamper lejemål i den kommende sæson. Det er alle tre gamle bekendtskaber til Neergårds Camping, som gennem årene har booket rigtig mange autocampere og sendt mange turister til København. Den typiske udenlandske turist booker 2 – 3 uger og turen går næsten altid gennem Sverige, Norge og Danmark.

Med denne store udvidelse af udlejnings flåden – vil den danske autocamper turist få de samme fordele med flere nye autocampere og nye autocampere som er udstyret og tilpasset nutiden.

 

Bliv inspireret til ferien

Leave a Comment