Camper World viderefører importen af autocampere fra Giottiline.

 i AutoCamper, CamperWorld, Ukategoriseret

Camper World viderefører importen af autocampere fra Giottiline.

Og udvider programmet med den fuldintegrerede G Line.

 05_5550612508_t

På et møde mellem ledelsen for den italienske autocamper fabrik Giottiline og Brian Clemens fra Camper World i Glostrup – som fandt sted i august måned – enedes man om, at Camper World viderefører importen af Giottiline til Danmark.

Giottiline har siden 2012 været importeret og forhandlet af Neergårds Camping, men i forbindelse med, at Camper World i 2015 købte Neergårds Camping, falder det helt naturligt, at dette agentur videreføres af Camper World.

Camper World har herefter ene-forhandling af Giottiline autocampere i Danmark og udvider samtidig programmet med den meget eksklusive fuldintegrerede autocamper G Line, som forventes til Danmark allerede i juni måned 2016. G Line produceres i tre karosseri størrelser: GL 936 som er 699 cm. lang – GL937 som er 744 cm. lang og GL938 som er 744 cm. lang.

04_6461702440_t

Modellerne produceres med Queensbed – to enkeltsenge og tværgående dobbeltseng. Alle modeller leveres med en super folde ned dobbeltseng i forenden. Når vi kalder den super er det fordi den ligger tæt til loftet, når den ikke anvendes. Så tæt – al man næsten ikke bemærker den og som bevirker, at selv høje personer kan gå fuldt oprejst under sengen – uden at støde hovedet. Sengen betjenes elektrisk.

G Line er bygget på Citroen Jumper og kan leveres i tre motorstørrelser: 130/150 og 180HK.

Alle modeller med en totalvægt på 3500 kg. Således at de kan føres af en person med alm. B. kørekort.

Det kendte Therry program fra Giottiline fortsætter med to alkovemodeller og fire delintegrerede modeller, som alle er bygget på Citroen Jumper.

Giottiline er bygget solidt – i lyse og venlige interiør farver, som passer godt til os nordboer. De er alle meget vel udstyret og kan anvendes til helårsbrug. I alle fuldintegrerede og delintegrerede er der monteret 145 liters køleskab med separat fryseboks.

02_3962133151_t

De første 2016 modeller fra Giottiline er allerede kommet til Glostrup og kan ses hos Camper World på Ejby Industrivej 2 – flere informationer findes på www.camperworld.dk

Giottiline autocampere kan lejes eller købes hos Camper World.

Bliv inspireret til ferien

Leave a Comment