Skræddersyet udlejning af luksus autocampere til erhverv og erhvervsbrug

Camping er ikke kun for private. En stor del af vores kunder er virksomheder og foreninger, og mulighederne for anvendelse af vores autocampere er nærmest uendelige. Her kan du se et par eksempler på erhvervsmæssig brug:

Autocamper til medie- og redaktionsbrug

En autocamper er helt ideel som redaktions- og redigeringsrum kombineret med muligheden for overnatning, når journalister og kameramænd skal dække nyheder rundt i landet.

Lej en autocamper til organisationer og foreninger

Særligt i forbindelse med Folkemødet på Bornholm oplever vi, at politiske organisationer tager autocampere med til at overnatte i – dels fordi det er svært at finde ledige værelser, men også fordi priserne i området forhøjet væsentligt i perioden. Hos CamperWorld har vi en fast pris i højsæsonen og en fast pris i lavsæsonen, og vi sætter ikke prisen op ved særlige lejligheder. Derimod giver vi gerne rabatter ved længere tids udlejning eller leje af flere autocampere samtidigt.

Lej en autocamper til virksomheder og erhverv

Når virksomheder beretter om, hvad de skal anvende autocamperne til, bliver vi altid forundrede over de mange af os usete muligheder. Fra det helt klassiske rullende kontor og overnatning i forbindelse med messer og udstillinger til de mere kreative som teambuilding-arrangementer og tourbus. Vi har endda haft en virksomhed, der ønskede autocamperen folieret med egne reklamer og logoer – og det sagde vi selvfølgelig ja til.

Lej en autocamper til politi og beredskab

Igen er der mange muligheder. Af tidligere udlejninger kan vi nævne, at nogle vogne er anvendt til overvågning og ly i forbindelse med demonstrationer og grænsekontrol.

Lej en autocamper til film, foto og optagelser

Der er ingen tvivl om, at vores største erhvervsmæssige kundesegment er produktionsselskaber, der laver reklame- og spillefilm. Instruktører, der overnatter i dem på lokationen. Skuespillere, der lige skal holde varmen og slappe af i mellem optagelserne. I nogle tilfælde har selve optagelserne endda foregået i og omkring den lejede autocamper.

Selvom det ikke er noget, vi på nogen vis reklamerer med eller oplyser andre, så er det da lidt sjovt at vide, at ”Den her autocamper har Mads Mikkelsen holdt varmen i i 5 dage i forbindelse med optagelse af en reklamefilm” eller ”Den her autocamper har Lars von Trier overnattet i i 4 uger”.

Partnerskaber

CamperWorld samarbejder med en række organisationer og virksomheder. Vi er altid interesseret i at drøfte spændende og relevante win-win samarbejder, hvor vi kan få glæde af hinandens kompetencer og netværk.

Herunder kan du se en række udvalgte referencer:

  • Danmarks Cykle Union
  • Radio 24syv
  • Nordisk Film Produktion ApS
  • Cosmo Film Fiktion ApS
  • Miso Film
  • Mastiff A/S
  • R2P Tracking
  • Feriefonden Holbæk Kommune
  • Rally Cycling
  • Copenhagen Historic Race

Kontakt os i dag

Tag fat i os, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for erhvervsudlejning af en luksus autocamper. Vi samarbejder med en lang række virksomheder og foreninger, til stor glæde for deres medarbejdere / medlemmer.