I dag er det Mortens dag, og julen nærmer sig med hastige skridt. Mange rammes af vinterdepression og julestress i denne tid, hvor der skal pyntes op, købes gaver, laves konfekt og meget, meget andet, der sikrer at julen bliver som den plejer. I CamperWorld siger vi ”nej tak” til stress og jag, og derfor skal vores kunder forkæles med julehygge, hjertevarme og ikke mindst tid til dem selv.

Tyskland er kendt for deres mange forskelligtartede julemarkeder, hvor du kan få alt fra juledekorationer og kundshåndværk til julegodter og lækre julegaver.

Tag et par dage ud af kalenderen, og lad dig fortrylle af julens magi.

Lübeck julemarked
Juletiden i Lübeck er et af de smukkeste syn i Tyskland. Lübecks indre by emmer af julestemning og består af flere julemarkeder. Rathaus Markt på rådhuspladsen og gågaden Breite Strasse er nogle af de kendteste, men se også de nyskabende kunsthåndværks-julemarkeder ved Heiligen Geist Hospital og St. Petri kirken. Børn elsker julelandet, der ligger overfor Holstentor, samt eventyrskoven ved St. Marien.

Flensborg julemarked
I Flensborg er der et kæmpe julemarked, der strækker sig langs den 1,2 km lange gågade fra Nordermarkt til Südermarkt. Der er hundredevis af boder, hvor der serveres gløgg, brændte mandler og andre lækkerier, og mangler du den lille særlige julegave, er det også her, du kan købe de kendte englefigurer og nøddeknækkere fra Erzgebirge.

CamperWorld tilbud
Tag en forlænget weekend (torsdag – søndag) til de tyske julemarkeder i en af vores autocampere med plads til op til 4 personer for kun 5.695 kr., inkl. startpakke (klargøring, gennemgang, gas til turen samt modtagelse).

Alle autocampere er komplet udstyret med køkkenudstyr og service samt dyner, puder og sengetøj. Du skal derfor kun sørge for dig selv, dine medpassagere og jeres tøj til turen. Det kan ikke være meget nemmere.

Bliv inspireret til yderligere ture