MISTER fra PLA er nyt autocamper mærke i Danmark

 i AutoCamper, CamperWorld, Ukategoriseret

Mister fra PLA er nyt autocamper mærke i Danmark

Camper World i Glostrup importerer – sælger og udlejer de nye Mister autocampere.

Mister-390-_MG_4182

Camper World i Glostrup har allerede modtaget flere af de nye Mister autocampere fra PLA i Italien – og flere er på vej. Der er sendt flere Mister autocampere på udlejning.

Mister autocampere er et nyt produkt fra PLA i Italien og leveres i tre delintegrerede modeller og tre alkovemodeller. Alle i de mest efterspurgte planløsninger. Mister 380 leveres med to enkeltsenge – og tværgående dobbeltseng over garagen. Mister 390 leveres med Queensbed. Alle er udstyret med en el. betjent hæve-sænke seng i forreste del af autocamperen. Der er sove- og seleplads til 4 personer. Alkovemodellerne leveres alle med indretninger til 5 – 7 sovepladser.

Citroen Jumper med lavtliggende og bredspor chassis er bildelen til Mister autocampere. Alle leveres på et 35L chassis med en motorstørrelse som kan vælges 130 / 150 / 180 HK.  ABS og airbag er standardudstyr.

Aircondition i bildelen, elektrisk betjente vinduer og fartkontrol er ligeledes standard på alle modeller.

Karosserisider og tag er i glasfiber – som blandt andet betyder at man undgår buler ved haglvejr. Der er en vel isoleret og tyk bund på 70 mm. Karosserisider 32 mm.  Alle modeller kan føres med almindelig B kørekort idet totalvægten er på max. 3500 kg. For dem der skal have en hestetrailer spændt efter autocamperen er det muligt, idet modellerne godkendes til 2000 kg. anhængerlast, når der monteres anhængertræk.

Mister-390-_MG_4192

Interiør farverne er lyse og afstemte farver for såvel gardiner som farver på hynderne.

Køkkenet er stort og velfungerende med et 145 liters køleskab – hvor der er indbygget separat frostboks. Kabinevarmen kommer fra den kendte og velfungerende Truma Combi 4000. Toiletrummet har et velfungerende kassettetoilet og separat brusekabine. Priserne starter ved ca. 600.000 kroner inkl. dansk afgift. Men der kan leveres på tyske og svenske nummerplader uden registreringsafgift og der kan tilbydes flex leasing.

Camper World i Glostrup er importør og forhandler af Mister autocampere fra PLA. Flere oplysninger findes på www.camperworld.dk eller ved henvendelse på telefon: 88 16 90 00

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv inspireret til ferien

Leave a Comment