Større frihed og bedre sammenhold

Rejselysten er større end nogensinde. Ikke alene rejser vi danskere udenlands for at opleve nye kulturer og se kendte seværdigheder. De turister, der kommer til Danmark, er også langt mere mangfoldige end de var for blot 20-30 år siden. Det sætter høje krav til rejsebranchen, og det sætter i den grad nogle krav til os i campingbranchen.

I CamperWorld har vi igennem en årrække specialiseret os i udlejning og salg af autocampere og dertilhørende udstyr. Vi brænder for at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, og så skal det ikke mindst være nemt at være kunde hos CamperWorld.

Autocampere tilpasset din ferie og dit liv

Vores campere afspejler vores kunder. De fås i et utal af modeller med flere forskellige sovearrangementer, og der er plads til såvel store familier som tosomhed. Vi har alene i 2016 indsat 22 fabriksnye autocampere i udlejningsflåden, og til højsæsonen i 2017 er der foreløbig bestilt yderligere 24 nye autocampere. Vi bestræber os i den grad på, at det er de sidste nye modeller fra nogle af Europas førende producenter, som vi udlejer og efterfølgende sælger.

Vi sørger for det hele

Foruden den mest tidssvarende teknik er alle vores autocampere ekviperet med sengeudstyr – de lækreste dyner, puder og linned – samt køkkenudstyr og service – bestik, tallerkner, m.v.

CamperWorld hæver standarden for autocamperudlejning i Danmark.