Større frihed og bedre sammenhold

Rejselysten er større end nogensinde. Ikke alene rejser vi danskere udenlands for at opleve nye kulturer og se kendte seværdigheder. De turister, der kommer til Danmark, er også langt mere mangfoldige end de var for blot 20-30 år siden. Det sætter høje krav til rejsebranchen, og det sætter i den grad nogle krav til os i campingbranchen.

I CamperWorld har vi specialiseret os i udlejning og salg af autocampere. Vi brænder for at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, og så skal det ikke mindst være nemt at være kunde hos CamperWorld.

Autocampere tilpasset din ferie og dit liv

Vores campere afspejler vores kunder. De fås i et utal af modeller med flere forskellige sovearrangementer, og der er plads til såvel store familier som tosomhed. Vi bestræber os på, at det er de sidste nye modeller fra nogle af Europas førende producenter, som vi udlejer og efterfølgende sælger.

Vi kan sørge for det meste

Foruden den mest tidssvarende teknik er der som en del af startpakken altid campingbord, stole, gas, toilettabs, toiletpapir, elkabler, vandslanger og alle nødvendigheder med. Derudover er det muligt at leje køkkenudstyr, service, sengeudstyr, håndklædepakker, m.v. Du vælger derfor selv, hvor meget du vil have med hjemmefra, og hvor meget du ønsker at få med som en del af oplevelsen.

CamperWorld hæver standarden for autocamperudlejning i Danmark.

Samarbejdspartnere

Auto Europe - CamperWorld samarbejdspartner
Affordable Car Hire - CamperWorld samarbejdspartner
Affordable Car Hire - CamperWorld samarbejdspartner
World Wide Wheel - CamperWorld samarbejdspartner
Nomad - CamperWorld samarbejdspartner
Bandana MotorCaravan Rental's - CamperWorld samarbejdspartner
Caravanim - CamperWorld samarbejdspartner