• Erik Larsen
  Erik Larsen Ledelse og administration

  Som administrerende direktør har Erik det overordnede ansvar for alle de områder, vi andre finder ekstremt kedelige, bl.a. økonomi og daglig ledelse.

 • Margit Andreasen
  Margit Andreasen Udlejning og salg

  Margit sidder med en kæmpe viden og egenerfaring i forhold til, hvad du som kunde har af behov og ønsker. Derfor er det også Margit, der bestemmer, hvilke autocampermodeller vi bestiller hjem til de kommende sæsoner.

 • Mai-Britt Andreasen
  Mai-Britt Andreasen Udlejning og salg

  Mai-Britt er vores helt personlige blæksprutte indenfor kontor, kundeservice og IT. Hendes mission er, at det skal være nemt at være kunde hos CamperWorld.

 • Brian Clemens
  Brian Clemens Udlejning og salg

  Brian er vores fremvisningsmand. Foruden deltagelse på messer og udstillinger, hvor nye autocampere indkøbes, finder du ham oftest her på pladsen hver søndag, hvor han med en passion uden lige fremviser alle vores fine campere.

 • Poul Neergård
  Poul Neergård Senioradvisor

  Med mere end 52 år i branchen er Poul Neergaard vores go-to- mand, når det omhandler campingbranchens kringelkroge. Poul har sin helt klare mening om, hvordan tingene skal være, og det giver en god dynamik i forhold til de andre medarbejdere.

 • Carsten Helmersen
  Carsten Helmersen Erhvervskonsulent

  Med ja-hatten på har Carsten gjort det til sin personlige mission at vise verden, hvad autocampere også kan bruges til foruden den traditionelle familieferie. Han har ansvaret for den opsøgende kontakt til virksomheder, foreninger og seværdigheder, så vores kunder får de største oplevelser og de bedste rabatter, hvor end de kommer frem.

 • ABCare Danmark
  ABCare Danmark Facility Management

  Inden autocamperne udleveres til udlejning er det gutterne fra ABCare Danmark, der står for klargøring og instruktion, og når camperne returnerer, sørger de for gennemgang og rengøring.

0