Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi oplever mange som for første gang skal booke en autocamper. De har i den forbindelse mange spørgsmål – og disse er i mange tilfælde de samme. Fordi vi har over 50 års erfaring i branchen, har vi samlet nogle af de mest efterspurgte spørgsmål og svar nedenfor. Husk, at du altid er velkommen til at ringe til vores kundeservice på +45 88 16 90 00, hvor vi sidder klar til at besvare alle dine opfølgende spørgsmål.

Hvad er forskellen på de forskellige modeller?

Vores autocampere er inddelt efter, hvor mange sovepladser der er i. Nogle modeller minder meget om hinanden, og i de tilfælde er det ofte kun den bagerste seng, der udgør forskellen. Hvordan vil I helst sove i ferien? Skal det være en queensbed, fransk seng, enkeltsenge eller tværgående dobbeltseng?

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så kommer vi gerne med råd og vejledning, hvis du sender os en mail (info@camperworld.dk) eller ringer til os (+45 88 16 90 00).

Hvordan forløber en typisk udlejning?

Du finder den ideelle autocamper, der dækker lige jeres behov og ønsker, og booker den enten via mail eller telefon

Du betaler med bankoverførsel, og er dermed sikret, at vi ikke udlejer autocamperen til andre.

Du modtager en bekræftelse samt en kopi af lejebetingelserne på mail.

Hvis du ”kun” har betalt reservationsbeløb, betales det resterende senest 60 dage før udleveringsdagen.

Du afhenter autocamperen på det aftalte tidspunkt, og der laves en udleveringsrapport, som underskrives af dig og klargøringspersonale.

Du holder en pragtfuld ferie.

Du afleverer camperen på det aftalte tidspunkt, og der laves en afleveringsrapport, som underskrives.

Er der en fast udleveringsdag?

I højsæsonen har vi overvejende udlejningsdag mandag eller fredag. Skal du leje i længere tid, mere end 14 dage, kan det være, vi kan rykke lidt rundt i kalenderen.

I mellemsæson og lavsæson er vi langt mere fleksible.

Hvordan kan jeg betale?

Når du reserverer en autocamper, får du tilsendt en bekræftelse. På denne finder du også nedenstående oplysninger:

Hvis der reserveres mere end 60 dage før udlevering, skal der betales et reservationsbeløb på 2.000 DKK med det samme for at bekræfte reservationen. Resten af lejen, startpakken og evt. ekstraudstyr skal betales senest 60 dage før afrejse. Reserverer du mindre end 60 dage før er det hele lejen, startpakken og diverse ekstraudstyr, der skal betales med det samme for at reservationen er gældende.

Depositum reserveres eller betales først ved udlevering.

Ved bankoverførsel:
Vestjysk Bank
Reg: 7657
Konto: 1005594
SWIFT: VEHODK22
IBAN: DK4076570001005594

Hvad skal jeg gøre ved ulykker og skader?

Kontakt i første omgang CamperWorld på +45 88 16 90 00 , der vil vurdere, hvad der herefter skal ske. CamperWorld har abonnement hos både SOS vejhjælp og European Breakdown Service, og vi vil altid forsøge at finde den løsning, der passer lejeren bedst.

Særligt ved ulykker: Sørg for at få optaget politirapport og tag aldrig skylden på dem i udlandet. Det kan blive dyrt. Hvis andre er involverede i ulykken, så husk at få information til forsikringspapirene. Husk billeder af skaden, skadestedet, modpartens nummerplade og andet, der findes nødvendigt i tilfælde af en senere forsikringssag.

Hvornår får jeg mit depositum retur?

I forbindelse med leje af autocamper er der et depositum på 7.000 DKK. Dette reserveres på lejers kreditkort, og frigives umiddelbart efter hjemkomsten, såfremt autocamperen fremstår som udleveret og øvrige betingelser er opfyldt. Såfremt lejer ikke har et kreditkort, kan depositum indbetales på samme vis som lejen eller kontant ved udlevering. Depositum dækker delvist for krav, der må opstå som følge af lejers brug af autocamperen, herunder bøder, afgifter, skader, m.v.

OBS: Ved opgørelse af skader, m.v. kan der gå op til 30 dage før depositum frigives. Ved kørsel i Sverige og Norge kan der gå op til 120 dage før udlejer modtager opkrævninger for vejafgifter. Lejer kan derfor med fordel gemme kvitteringer for betaling af vejafgifter, da udlejer ellers ser sig nødsaget til at tilbageholde en del af depositum i op til 120 dage til eventuelle ubetalte vejafgifter.