Når du lejer en autocamper hos CamperWorld er det meste inkluderet i prisen, for vi vil gerne have, at du som kunde skal have det nemt og blot skal tænke over, hvor du skal hen, og hvilket tøj du skal have med.

Alligevel har vi valgt at nogle tilkøb og leje af ekstra udstyr er frivillige. Dette er fordi vi foruden nemheden for vores kunder, ønsker at kunne holde prisen for leje i et fornuftigt niveau. Ekstraudstyr og tilkøbsmuligheder af vurderet ud fra, hvilke produkter vores kunder har mest og mindst behov for.

Reducering af selvrisiko til 4.000,-
Reducering af selvrisiko til 4.000,-

I lejen er der inkluderet fuld kaskoforsikring. I forbindelse med hver kaskoskade er der en selvrisiko for lejer på 9.000 DKK. Denne kan hermed nedsættes til 4.000 DKK på første skade.

Reducering af selvrisiko til 2.000,-
Reducering af selvrisiko til 2.000,-

I lejen er der inkluderet fuld kaskoforsikring. I forbindelse med hver kaskoskade er der en selvrisiko for lejer på 9.000 DKK. Denne kan hermed nedsættes til 2.000 DKK på første skade.

Reducering af selvrisiko til 0,-
Reducering af selvrisiko til 0,-

I lejen er der inkluderet fuld kaskoforsikring. I forbindelse med hver kaskoskade er der en selvrisiko for lejer på 9.000 DKK. Denne kan hermed nedsættes til 0,- DKK på første skade.

Håndklædepakke
Håndklædepakke

Lad dine håndklæder blive derhjemme. Lej et sæt bestående af 3 hvide luksushåndklæder i størrelserne 40 x 60 cm, 50 x 100 cm og 70 x 140 cm.

Ekstra sæt sengetøj
Ekstra sæt sengetøj

Skal I på en lidt længere tur, kan det være rart at have ekstra sengetøj med. Inkluderer: 1 stk. dynebetræk, 1 stk. pudebetræk og 1 stk. lagen. Prisen er for et helt sæt.

Sengesæt
Sengesæt

Det er muligt at leje dyner, puder og sengetøj.

Ekstra gasflaske
Ekstra gasflaske

Autocamperen anvender gas til køleskab, ovn, varme og vand. Er emballagen på ekstra gasflasker ubrudt, refunderes beløbet med depositummet.

Slutrengøring, almen
Slutrengøring, almen

Bestilt slutrengøring – almen dækker almen indvendig rengøring, herunder fejning og afvaskning af overflader. Vask af service og øvrigt køkkenudstyr samt tømning af tanke er ikke inkluderet.

Slutrengøring, komplet
Slutrengøring, komplet

Bestilt slutrengøring – komplet dækker for indvendig rengøring, herunder fejning og afvaskning af overflader, samt tømning af toilettank, spildevandstank samt ferskvandstank. Vask er service og øvrigt køkkenudstyr er ikke inkluderet

Autostol, 9-36 kg
Autostol, 9-36 kg

Autostol, godkendt til 9-36 kg (1-12 år) til fremadvendt montering.
OBS: Da vi har flere modeller,
kan vi ikke garantere,
at det er den
her viste.

Fri kilometer
Fri kilometer

Ved leje i 9 dage og derunder følger der 2000 km med i lejen, og måske er dette nok for jer.
Ved du allerede, at I skal køre længere end dette, kan I på forhånd bestille fri km.
Betales der først ved hjemkomsten er prisen 2 kr pr km ud over de 2000 inkluderede.

Selvopløseligt toiletpapir
Selvopløseligt toiletpapir

Selvopløseligt toiletpapir, perfekt til autocamperens toiletkassette
4 ruller a 250 ark – 2-lags – uparfumeret

Køkkenudstyr
Køkkenudstyr

Denne pakke med køkkenudstyr indeholder det mest allermest basale for at kunne lave hverdagsmad.

Service til x personer
Service til x personer

Nogle vil gerne have deres eget service med. Andre vil gerne bruge plastik/pap. Du har her mulighed for at leje det med.

Afbestillingsservice
Afbestillingsservice

Er du nødt til at aflyse din tur? Med denne afbestillingsservice kan du afbestille kvit og fri helt op til 30 dage før udleveringen. Afbestilling derefter er underlagt lejebetingelserne.