Generelle oplysninger

Camperworld.dk ApS
CVR-nummer: 35840435
Ejby Industrivej 2
2600 Glostrup

Telefon: +45 8816 9000
Mail: info@camperworld.dk

Når du handler hos Camperworlds webshop accepterer du disse handelsbetingelser.

Betaling

Du kan betale med følgende kort og det er forbundet med følgende gebyrsatser:

 • Dankort: 0,00%
 • Visa Elektron: 0,00%
 • Maestro: 0,00%
 • Debet MasterCard: 0,00%
 • Visa (dansk): 2,50%
 • Visa (udenlandsk): 2,60%
 • MasterCard (dansk): 2,50%
 • MasterCard (udenlandsk): 2,60%

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Du kan betale ved bankoverførsel. Der er ikke forbundet noget gebyr hermed. Købsaftalen er indgået når beløbet er registreret på Camperworlds bankkonto. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Levering

Du kan selv afhente varen på Camperworlds adresse i Glostrup. Det koster ikke noget.

Du kan få leveret varen med følgende leveringssystemer:

 • GLS dør-til-dør
 • GLS pakke-shop
 • Almindelig pakkepost (Postnord)

Der leveres kun i Danmark og det koster ekstra, hvis der skal leveres til ikke brofaste øer.

Priserne er som vist i skemaet nedenfor:

0-2 kg.( 1 ) 0-5 kg. >5-10 kg. >10-15 kg. >15-20 kg. >20-25 kg. >25-30 kg.

Business Parcel

69,00

69,00

69,00

94,00

94,00

125,00

155,00

Levering på erhvervsadresse

Private Delivery

94,00

94,00

94,00

119,00

119,00

157,00

188,00

Leveret på privatadresse

Shop Delivery

69,00

69,00

69,00

94,00

94,00

Leveret i GLS Pakkeshop

Shop Return

75,00

75,00

75,00

100,00

100,00

Retur via GLS Pakkeshop

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

1.SmallParcell mål: Længde maks. 40 cm. Vægt maks. 2 kg.

Maks. Mål: Længde +omkreds må ikke overskride 300 cm, længde må ikke overskride 200 cm.

Sådan måler du pakken. Længde + omkreds måler du som : 2 x højde +2 x bredde +længde.

Pakker der overstiger vægt og mål afregnes så vidt det er muligt som paller.

Leveringstiden er 8-14 dage og kun så længe lager haves.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@camperworld.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: større, specialdesignede varer, eksempelvis markiser til autocampere. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 250,00.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
– Varer, der er bestilt i specialdesignede størrelser.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller efter forudgående aftale afleveres til:

Camperworld.dk ApS
Ejby Industrivej 2
2600 Glostrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale med kundeservice/udlejning.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på alle varekøb hos Camperworld webshoppen. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes eller afleveres efter forudgående aftale til:

Camperworld.dk ApS
Ejby Industrivej 2
2600 Glostrup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, således at vi har mulighed for at tage stilling til din reklamation og vælge den løsning, som Købeloven giver dig ret til.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos CamperWorld.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.camperworld.dk er Erik Larsen, direktør hos CamperWorld ApS. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos CamperWorld.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@camperworld.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@campwerworld.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 31. januar 2017